Unite är inställt

Idag kom ytterligare restriktioner på Regeringens pressträff.
Vi ser att smittan ökar i landet och detta påverkar även läger och event likt vår nyårsfestival UNITE. Vi har förståelse för dagens nya restriktioner och ber särskilt för sjukvården under kommande månader.

Under hela processen har vi gått på myndigheternas rekommendationer och smittskyddsåtgärder. Vi väljer därmed att ställa in vår nyårsfestival för att bidra till att inte sprida smittan vidare och öka belastningen för sjukvården.

På Folkhälsomyndighetens hemsida framgår:

"Av de nya allmänna råden som gäller från 23 december 2021 framgår att det inte är lämpligt med cuper, läger eller andra större aktiviteter inomhus som blandar många deltagare som annars inte träffas (gäller mellan den 23 december 2021 till och med den 16 januari 2022)."

Vi känner stor sorg över detta men vill samtidigt påminna att “ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte övervunnit det!”

Jesus tror på dig och vill alla människors bästa - just den tonen önskar vi att alla runt UNITE skulle fortsätta sprida till andra!
Människor behöver dig extra mycket nu och du kan fortfarande göra skillnad! En liten handling med stor kärlek kan förändra mycket!


Se efter vad som är möjligt att göra kring nyår i ditt lokala sammanhang.

Vi hoppas att kunna mötas igen på något sätt under 2022!

Återbetalning sker under första månaderna av 2022.


Nationella ledningsteamet
(2021-12-21)