Malmö

UNITE:MALMÖ
Malmö Pingstförsamling, Europaporten
29 dec 2022 - 1 jan 2023

Biljetter

Här hittar du biljetter!

FESTIVALPASS

Festivalpass gäller under hela festivalen och ger dig tillgång till hela programmet inkl. nyårsbuffé med efterrätt och nyårsfesten. Logi och frukost ingår inte i detta pass

700kr

BOENDE & FRUKOST

Boende & frukost på festivalområdet. Mer info får du på plats vid incheckning. Detta är ett tillval vid biljettköp. Boendet är först och främst avsedda för tillresta deltagare.

100kr

UNITE:BUSSEN*

UNITE:BUSSEN går i år sträckan; Karlshamn, Hässleholm, Lund, UNTIE och finns att göra som tillval. Kostnaden varierar från varje ort.*

75kr

DAGSPASS

Dagspass gäller en hel dag under festivalen. Detta ger dig tillgång till möten, event och konserter. Detta köps på plats i entrén.

250kr
Köp biljetter

Biljetterna säljs via festivalpasset.se

Fullscreen image

Program

Under tiden du väntar på UNITE, följ vår instagram 🤩

"Herrens ord kom till mig. Han sade: ”Innan jag formade dig i moderlivet utvalde jag dig, och innan du kom fram ur modersskötet helgade jag dig. Jag satte dig till profet för folken.”
Jeremia 1:4-9

Vanliga frågor 🤷‍♀️🤷🏼‍♂️💃🕺

📅 När öppnar anmälan?

Anmälan öppnar den 21 oktober 2022 på pre:UNITE som kommer äga rum i Europaporten Malmö! Let`s get the haype going!

🥳 Vad är PRE:UNITE?

PRE:UNITE är eventet som öppnar anmälan till UNITE Malmö. Du kan såklart vara över allt och anmälan kommer ändå öppna men den bästa platsen att vara på när anmälan öppnar är på pre:UNITE i Europaporten Malmö. Eventet är såklart en försmak på vad nyårsfestivalen UNITE är! Det blir möte, häng och en snek peak action zon! Varmt välkommen den 21 oktober!

🎊 När är UNITE23?

UNITE23 drar igång den 29 december 2022 och avslutas den 1 januari 2023! Mäktigt asså❗️❕❗️

🚎 Rullar UNITE:BUSSEN i år?

JAAAA det gör den! Och till ett super pris för dig som vill åka med! Tacka Pingst Ung Skåne för det! När du fyller i anmälan så an du välja att åka från Karlshamn, Hässleholm och Lund. När festivalen närmar sig så kommer du få mer info om var och när bussen kommer vara på plats för att hämta upp dig. Hur bra är inte det!?!?! 🥳🚎

Vi ses på UNITE!

🎉 Var är festivalen?

Festivalen äger rum i Malmö Pingstförsamling, Europaporten!

Adress: Stadiongatan 25A, 217 62 Malmö

🫵 Ska du till UNITE23?

Såklart du ska, vi ser så fram emot att få träffa dig! Har du inte har varit på UNITE Malmö än så rekommenderar vi att komma på pre:UNITE den 21 oktober för att få en försmak av festivalen.

@unitemalmo

Fullscreen image