Varmt välkomna till UNITE21 - det största UNITE någonsin då Jönköping, Malmö, Väst och Västerås gör UNITE tillsammans!

Vi tror att Gud vill hjälpa och uppmuntra människor i nyår och hoppas att vi kan få vara med om det tillsammans med dig på UNITE21!

Liksom året 2020 kommer inte UNITE21 heller att vara sig likt. Därför presenterar vi UNITE@HOME – en digital festival. Istället för att träffas i olika kyrkor runt om i landet kan du, vart du än är, vara med på UNITE21 via mobilen, paddan eller datorn. Via webb-appen kommer du att få tillgång till alla gudstjänster, seminarier, lovsångskvällar och få möjlighet till förbön. Dessutom kommer vi att skapa möjligheter för dig att träffa dina vänner och få lära känna nya och att vara med på roliga aktiviteter – online.

 
 

Vi vill fira STORT, men på flera små platser!

Du kommer kunna vara med på UNITE@HOME från den 29 december till och med den 1 januari. Eftersom vi vill fira UNITE21 med så många som möjligt, kommer allt att vara gratis. Följ oss på @unitejonkoping för löpande information om hur vi tillsammans kommer göra detta till bästa möjliga nyår!


 
 
tema: rise up now

RISE UP NOW

Årets tema är RISE UP NOW. Vi tror på en generation som vågar stå upp för det som är rätt, att vara lyhörda för vad Gud vill göra genom oss och att vi tillsammans kan få vara Guds händer och fötter med det vi fått som gåvor.