Varmt välkomna till UNITE21!

Äntligen öppnar vi anmälan för UNITE även detta år!

Vi tror att Gud vill hjälpa och uppmuntra människor i nyår och hoppas att vi kan få vara med om det tillsammans med dig på UNITE21!

UNITE genomförs med stor hänsyn till smittspridningen av Covid-19. Produktionsteam och alla UNITE:hubbar ansvarar för att sammankomsterna sker enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

UNITE HUBBAR

Liksom året 2020 kommer inte UNITE21 heller att vara sig likt. Därför presenterar vi HUBBAR! En hubb är en del av UNITE kan man säga. Under Våra hubbar kan du hitta din närmsta hubb. Vår önskan och längtan är att vi ska kunna göra UNITE efter de förutsättningar som finns och vi hoppas att du vill vara med!


 
 

UNITE@HOME - Digital Festival

Detta är ditt online-pass som genom din anmälan ger dig tillgång till den VIRTUELLA UPPLEVELSEN av UNITE21 den 29 dec-1 jan.

Här ingår alla Gudstjänster, seminarium, lovsångskväll och möjlighet att få förbön. Dessutom vill vi skapa möjligheter för dig att träffa dina vänner här via sociala plattformar, spel och aktiviteter och där möta och lära känna andra festivaldeltagare.


 
 
tema: rise up now

RISE UP NOW

Årets tema är RISE UP NOW. Vi tror på en generation som vågar stå upp för det som är rätt, att vara lyhörda för vad Gud vill göra genom oss och att vi tillsammans kan få vara Guds händer och fötter med det vi fått som gåvor.