RISE UP NOW

Årets tema är RISE UP NOW. Vi tror på en generation som vågar stå upp för det som är rätt, att vara lyhörda för vad Gud vill göra genom oss och att vi tillsammans kan få vara Guds händer och fötter med det vi fått som gåvor.


 

UNITE NORR 2021 = NORRLANDS STÖRSTA UNGDOMSFEST!?

UNITE brukar vara fest, lovsång, grym predikan, fantastiska människor, sena nätter och lite sömn
på liggunderlag eller luftmadrasser. UNITE 2021 kommer vara allt det där förutom att du kommer sova i den egen sköna säng. Temat är RISE UP NOW, känns passande eller hur!?

På grund av Corona så kan vi inte har alla på plats i Örnsköldsvik som det var tänkt men vi har kommit på ett otroligt bra upplägg som kommer göra att vi alla kan träffas ändå. Inte bara på UNITE utan faktiskt efter också. Dessutom är det gratis så grattis!

Vinn vinn, du får hänga med alla sköna norrlänningar och behöver inte ens betala 700 spänn för det.

Så här kommer det bli. Vi har UNITE NORR 30-31 dec. Allt blir på nätet. Vi kommer köra på två plattformar. Dels Teams och dels Discord. På Teams kommer ha vi våra gemensamma möten och fester där vi kan se varandra och få den stora festivalkänslan och möta Gud tillsammans.

På Discord kommer vi skapa rum för ungdomsgrupperna, små grupper och naturligtvis mingelrum där vi kan hänga med varandra och lära känna ny. Självklart kommer det finns spelrum och Among us lär bli en av nyårs hetaste. Här kommer vi också ha PRE UNITE-rum som du kan smygstarta UNITE med. Bra va!? Vår tanke är att Discord-servern kommer att finnas kvar och att vi sedan kan hålla kontakten, hänga, be, spela spel och peppa inför UPL och kommande UNITE där. Så häng med, låt oss ta det här skitåret och förvandla det till något fantastisk för framtiden. Låt oss bygga en stor ungdomsgemenskap över hela Norrland där vi peppar varandra och har kul med Jesus i centrum!

Vad skall du göra för att vara med?

Anmäl dig i formuläret här på hemsidan. Du kommer få ett mejl den 28 december med instruktioner för var du kopplar upp dig.

// UNITELEDNINGEN

PS. UNITE SYD redan den 29 dec. Kör gärna förfesten där. Ds

 
tema: rise up now