Västerås
Västerås Västerås

Västerås
29 dec - 1 jan

Fullscreen image

Biljetter

FESTIVALPASS

FESTIVALPASS gäller under hela festivalen och ger dig tillgång till hela programmet inkl. nyårsbuffé med efterrätt och nyårsfesten. Logi och frukost ingår inte i detta pass.

600kr

FESTIVALPASS + LOGI & FRUKOST

FESTIVALPASS + LOGI & FRUKOST gäller under hela festivalen och ger dig tillgång till hela programmet inkl. nyårsbuffé med efterrätt och nyårsfesten. Logi + frukost ingår, mer info får du på plats vid incheckning

900kr

DAGSPASS 29/12 eller 30/12

DAGSPASS gäller en hel dag under festivalen. Detta ger dig tillgång till möten, event och konserter. Är du intresserad av att köpa ett dagspass, kontakta Lisa Log (Lisa.log@vasteras.pingst.se)

250kr

DAGSPASS 31/12

DAGSPASS gäller en hel dag under festivalen. Detta ger dig tillgång till möten, event och konserter. Dagspass den 31 dec inkluderar nyårsfest och nyårsbuffé med efterrätt. Är du intresserad av att köpa ett dagspass, kontakta Lisa Log (Lisa.log@vasteras.pingst.se)

300kr
Köp biljetter

Biljetterna säljs via festivalpasset.se

Fullscreen image

Program

Fullscreen image

Vanliga frågor

🗓 När och var checkar jag in för att få mitt festivalarmband?

Incheckning sker 29 dec kl.16.00-19.00 i Pingstkyrkan Västerås eller direkt på boendet. Där får du ett festivalarmband som du bär under hela festivalen och visar i entrén så att värdar ser att du är deltagare på festivalen.

Det går även att checka in direkt vid sovsalen på Nybyggeskolan. Adress: Bygatan 26, 724 66 Västerås

🎉 Var är festivalen?

Festivalområdet är i Pingstkyrkan Västerås. Här sker alla gudstjänster, konserter, caféer, event och nyårsfesten m.m. Utöver kyrkans lokaler kommer Sport For Life turneringar att ske i en närliggande idrottshall.

Almelundsgatan 2, Västerås

🍔 Var köper jag mat?

Lunch och middag sker till självkostnadspris, de ingår inte i ditt festivalpass. Pingstkyrkan ligger centralt i Västerås med gångavstånd till många olika restauranger samt matbutik 50m från kyrkan. I festivalområdets caféer finns även lättare mat att köpa för en lite mindre peng.

Nyårsbuffén med efterrätt ingår för alla deltagare och frukost ingår de som anmält logi. Dessa serveras i kyrkans cafévåning.

🏠 Hur och var är boendet?

Precis som tidigare år kommer alla deltagare, som anmäler logi, att sova i en närliggande skola. Där finns även duschar och toaletter. På plats finns sovsals-värdar och nattvakter som ser till att allt går bra i lokalerna. Mer info om öppettider kommer snart...

Packlista:

  • Bibel och anteckningsblock
  • Sovsäck
  • Kudde
  • Luftmadrass
  • Träningskläder + skor (om du vill vara med på SFL turneringar)
  • Handduk och hygienartiklar
  • Kläder
  • Nyårsoutfit! 🎉

🚌 Hur tar jag mig från boendet till festivalområdet?

Vår älskade UNITE-buss gör comeback! För att deltagare enkelt ska kunna ta sig mellan boendet och festivalområdet har vi UNITE-bussen som går fram och tillbaka mellan dessa hållplatser.

🎥 Kommer möten att sändas online?

UNITE23 kommer inte att sändas online. På vår Youtube-kanal kan du se predikan och möten från tidigare år!

UNITE VÄSTERÅS

@unitevasteras